Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 martie ca să atragi fericirea?

Cu toții merităm să fim fericiți. Deși trecem printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere, este foarte important să nu ne pierdem speranța. În aceste momente este musai să rămânem optimiști și să ne încurajăm că totul va fi bine.

Leu - Renunță la toate zidurile construite în jurul inimii tale

Nu îți mai fie teamă să iubești cu tot sufletul; dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a fi rănită. Deschide-ți sufletul și vei vedea cum arată iubirea adevărată.

Fecioară - Renunță să mai ceri sfaturi oamenilor din jurul tău

Este timpul să ai încredere în tine; este timpul să îți asculți sufletul și să te lași condusă de intuiție. Este timpul să iei deciziile pe care tu ți le dorești. Nu le mai permite oamenilor să îți controleze viața.

Balanță - Renunță la teama de a face greșeli

Oamenii din greșeli învață. Nu-ți mai fie teamă să experimentezi. Ieși din zona de confort și trăiește așa cum vrei tu să trăiești. Fă greșeli și învață din ele, dezvoltă-te și luptă pentru ce îți dorești.

Citește și:

Scorpion - Renunță la amintirile dureroase

Învață să fii recunoascatoare pentru tot ce ai trăit. Este momentul să mergi mai departe cu viața ta. Acceptă tot ce s-a întâmplat, îngroapă amintirile dureroase și continuă-ți drumul. Te așteaptă surprize minunate.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.