La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 martie ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 martie ca să atragi fericirea?
Kudika
21 Martie 2020

Cu toții merităm să fim fericiți. Deși trecem printr-o perioadă dificilă din toate punctele de vedere, este foarte important să nu ne pierdem speranța. În aceste momente este musai să rămânem optimiști și să ne încurajăm că totul va fi bine.

Săgetător - Renunță la oamenii toxici

În această perioadă ar fi bine să eviți să te înconjori de oameni toxici. Vei avea parte de o săptămână în care vei fi destul de emotivă, motiv pentru care ar fi bine să încerci să îți gestionezi singură emoțiile și sentimentele.

Capricorn - Renunță să îți faci tot felul de scenarii

Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găsești lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Vărsător - Renunță la frica de schimbare

Hai să îți spun ceva - schimbarea se întâmplă fie că vrei, fie că nu vrei. De fapt, se întâmplă chiar în aceste momente, sub ochii tăi. Accept-o, trăiește cu ea și învață din ea pentru că îți poate fi de mare folos.

Peșți - Renunță la nefericire

Știu că este greu, dar trebuie să găsești motive de bucurie - îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor care contează în aceste momente pentru tine, care îți pun zâmbetul pe buze și care îți oferă puțină bucurie.

foto main: Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri