Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 martie - 5 aprilie ca să atragi fericirea?

Oamenii sunt triști deoarece sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectivul vieții acesteia este să urmezi un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan este al lui sau a fost creat de altcineva.

Leu - Renunță la a îți număra greșelile

Nu mai ține socoteală cu privire la greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Tot ce s-a întâmplat trebuie acceptat. Închide acel capitol și mergi mai departe; viața ta se întâmplă acum.

Fecioară - Renunță la grija zilei de mâine

Este momentul să trăiești în prezent. Nu îți mai face griji pentru ziua de mâine pentru că este o perioadă incertă și nu știi ce se va întâmplă. Concentrează-te pe acum pentru că ACUM este viața ta.

Balanță - Renunță să mai ții supărare

Nu te mai certa atât de mult cu oamenii din jurul tău; învață să accepți și alte păreri și, cel mai important, să faci compromisuri astfel încât toată lumea să fie liniștită și fericită. Lucrurile se vor liniști, vei vedea.

Citește și:

Scorpion - Renunță la planurile îndepărtate

Toate acele planuri pe care ți le faci acum te țin trează și îți agită sufletul. Nu îți mai face atâtea griji, în schimb concentrează-te pe momentul prezent; învață să îți trăiești viața.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.