Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 martie - 5 aprilie ca să atragi fericirea?

Oamenii sunt triști deoarece sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectivul vieții acesteia este să urmezi un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan este al lui sau a fost creat de altcineva.

Săgetător - Renunță la vina cu care îți amărăști sufletul

Nu mai da vina pe tine pentru tot ce s-a întâmplat în trecut; acceptă-ți greșelile, învață din ele și, cel mai important, mergi mai departe. Nu mai poți schimba nimic din trecut, însă poți schimba atitudinea ta cu privire la prezent.

Capricorn - Renunță la frica de a iubi

Deschide-ți sufletul și iubește cu adevărat. Dărâmă toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale, scapă de reguli și pune fericirea ta pe primul loc. Vei vedea cât de frumoasă va fi următoarea perioadă.

Vărsător - Renunță să mai ceri sfaturi celor din jurul tău

Lasă-te condusă de intuiție; ascultă-ți inima și ia deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru tine. Nu mai pleca urechea la ce îți spun oamenii din jurul tău, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Citește și:

Pești - Renunță la dorința de a îi mulțumi pe toți

În această săptămână pune-te pe primul loc, ai grijă de tine și de inima ta. Învață să fii puțin egoistă și să faci tot posibilul pentru a îți vedea sufletul cu adevărat fericit. Tu contezi cel mai mult, să nu uiți niciodată asta.

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.