Setari Cookie-uri

6 întrebări pe care să ți le pui zilnic pentru a îți păstra optimismul cât stai acasă în izolare

Ai grijă de sufletul tău în aceste momente, are nevoie de tine. 

Există griji, temeri și incertitudini cu privire la orice în această perioadă, de la sănătate la bani. De aceea, îngrijirea de sine și asigurarea că rămâi pe linia de plutire și îți păstrezi optimismul sunt atât de importante.

Jurnalista Brooke Anderson și-a dat seama că toate titlurile verificate constant și concentrarea oamenilor pe veștile mai puțin frumoase se jucau maxim cu mintea și starea ei de spirit.

"În primele zile în care am stat acasă, am observat că programul meu era complet nestructurat, îmi petreceam prea mult timp pe social media, citind știrile, și asta îmi dădea o stare de neliniște. Așa că mi-am făcut câteva notițe cu întrebările pe care ar trebui să mi le pun dimineața pentru a îmi structura mai bine ziua și, cel mai important, pentru a îmi păstra optimismul." - a mărturisit Brooke Anderson, informează mnm.com.

Citește și:

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

Întrebările sunt simple, însă foarte importante. Iată care sunt acestea:

1. Pentru ce sunt recunoscătoare astăzi?

2. Cu cine vreau să vorbesc/povestesc astăzi?

3. La ce așteptări de la "viața normală" trebuie să renunț astăzi?

4. Cum îmi limpezesc mintea astăzi?

5. Ce voi face pentru a îmi mișca corpul astăzi?

6. Ce frumusețe urmează să creez, cultiv, descopăr în ziua de azi?

Anderson a postat întrebările pe mai multe rețele de socializare, în caz că ar putea ajută și alte persoane. Imaginea ei a fost share-uită de sute de mii de ori, întrebările au fost traduse în mai multe limbi, iar alte persoane chiar au adăugat alte întrebări eficiente precum "Ce mâncare sănătoasă gătesc pentru mine astăzi?" sau "Cum am grijă de sufletul meu astăzi?".

Citește și:

foto main: Vracovska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.