Setari Cookie-uri

Coronavirus: Cum să te oprești, să respiri, să asculți și să te conectezi cu puterea divină în această perioadă

Să nu uităm că Universul ne ascultă. Să nu uităm că nu suntem singuri. Să nu uităm că este cineva acolo sus care ne veghează clipă de clipă și știe ce și cât putem duce. 

Cu toții ne simțim agitați, anxioși, cu mintea în o mie de locuri, cu întrebări la care nu putem avea răspuns... și toate aceste stări sunt normale în aceste zile pline de incertitudine. Ce trebuie să facem noi în această perioadă este să avem grijă de noi - să nu mai permitem gândurilor să zboare prea mult și prea departe, pe tărâmuri întunecate, să avem grijă de sufletul nostru și să ne ascultăm mai des inima.

Cu toții suntem conectați la un nivel pe care abia îl putem înțelege. Prin urmare, există câteva variante simple prin care ne putem reconecta la puterea divină pentru a ne liniști și a scăpa de toate emoțiile negative.

Mantra de mai jos este una dintre cele mai puternice mantre din lume și are efecte imediate. Ascult-o în fiecare dimineață și/sau seară sau atunci când simți că ai nevoie să te distantezi de toate energiile negative care te înconjoară.

Citește și:

Încearcă și acest exercițiu dimineața (în timp ce asculți mantra):

- stai într-o poziție cât mai relaxată, pe un scaun sau direct pe podea. Concentrează-te asupra respirației tale. De fiecare dată când ai un gând neplăcut, oprește-te, inspiră adânc și concentrează-te doar pe respirația puternică gândindu-te că în timp ce expiri elimini orice tensiune pe care o simte corpul tău. Apoi imaginează-ți că corpul tău este unul cu Universul - sismte cum energia pozitivă își croiește drum prin tine, începând cu vârful capului, continuând cu gâtul, cu mâinile, cu inima, cu abdomenul, cu picioarele... până ajunge în cel mai îndepărtat punct, vârfurile picioarelor. Când ești gata, deschide ușor ochii și revino la realitate.

foto main: Ase, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.