Setari Cookie-uri

Trei trucuri pentru a putea obține întotdeauna ce vrei

Poți obține tot timpul ceea ce îți dorești. Acesta este un lucru la îndemâna tuturor oamenilor dornici să își îmbrățișeze puterea interioară. Iată trei trucuri care te vor susține în demersul tău de a trăi viața pe care o dorești.

1. Consideră că Universul este prietenul tău. Albert Einstein spunea cândva că poate cea mai importantă decizie pe care o putem lua în viață este aceea referitoare la faptul că trăim sau nu într-un Univers care ne este prieten. Atunci când consideri că Universul este prietenul tău, încetezi să te mai simți singură împotriva tuturor. Simți că ești susținută în tot ceea ce faci de o forță cu mult mai puternică decât abilitățile tale umane, o forță care îți vrea binele și vrea cat u să reușești în fiecare clipă.

Atunci când consideri că Universul este prietenul tău, îi auzi, în sfârșit, șoaptele și este mai deschisă la semnele pe care ți le arată în fiecare clipă pentru a te conduce pe drumul care îți este destinat. Prin urmare, rezultatele pe care le obții sunt mai bune și totul pare mult mai ușor.

Citește și:

2. Așteaptă-te la ceea ce este mai bun. Ani de zile am fost obișnuită să pun răul înainte astfel încât încă mă surprind uneori că mă aștept la ceea ce este mai rău. Dacă cineva nu sună atunci când spune, mă gândesc persoana respectivă nu mai este interesată sau dacă primesc o scrisoare oficială, mă aștept să fie o amendă. Nu contează că eu nu am făcut nimic, găsesc ei ceva întotdeauna. De cele mai multe ori, temerile mele se dovedesc neîntemeiate. Toate aceste gânduri însă au un uriaș potențial în a se transforma în profeții care se împlinesc de la sine.

Gândurile pozitive, din fericire, au o putere și mai mare. De aceea, atunci când îți dorești ceva, așteaptă-te să primești, așteaptă-te la ceea ce e mai bun. Spune-ți că dacă nu vei primi exact acel lucru, cu siguranță la tine va ajunge ceva cu mult mai bun.

Citește și:

3. Concentrează-te doar asupra a ceea ce îți dorești. Unul dintre motivele pentru care oamenii trăiesc la nesfârșit aceleași scenarii este acela că se concentrează asupra a ceea ce nu își doresc, asupra problemelor, în loc să își folosească puterea combinată a imaginației și a gândului pentru a vizualiza realitatea dorită.

Fii conștientă de ceea ce îți dorești și concentrează-te doar asupra acestor aspecte pentru că astfel le conferi energie și forță.

foto main: Bruce Rolff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.