Setari Cookie-uri

Pe 19 aprilie Soarele intră în zodia Taur. Renaștem din propria cenușă și devenim mai puternici ca niciodată

Acum este timpul să ne vindecăm de rănile trecutului și să întoarcem pagina

Pe data de 19 aprilie Soarele își schimbă semnele - iese din Berbec, perioadă în care am avut numai contradicții, o lume aflată în restricție într-un moment în care nu își dorea decât să înflorească și să extindă și intră în Taur, un semn al abundenței, al prosperității, al iubirii.

Următoarea perioadă ne oferă ocazia să fim recunoscători pentru orice susținere pe care o avem și să găsim modalități de a ne hrăni puterea interioară pentru a merge mai departe pe drumul pe care suntem.

Momentan, energiile din jurul nostru sunt intense, copleșitoare, uneori parcă destul de epuizante. Persoanele sensibile la energie, simt de ceva vreme efectele schimbării în care sunt blocate. Această schimbare poate aduce, însă, o trezire colectivă. Ardem în propria cenușă și renaștem mai puternici că niciodată

În momentul de față avem șansa de a da un reset la tot ce se întâmplă astfel încât să putem începe o nouă viață.

Citește și:

Iată care este mesajul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Îmbrățișează lucrurile care urmează pentru a schimba modul în care îți vezi viața. Acceptă ceea ce se întâmplă, trăiește acum și alege să apreciezi fiecare lucru mărunt care îți poate pune zâmbetul pe buze.

Taur - Permite energiilor pozitive din sufletul tău să fie eliberate în această lume și să copleșească oamenii dragi cu optimism, cu poftă de viață și, cel mai important, cu iubire. Ești un înger păzitor pentru membrii familiei în această perioadă.

Gemeni - Nu te da bătută, luptă pentru ceea ce îți dorești. Îndrăznește să crezi în visurile tale, să îți pui în aplicare planurile și să nu renunți până când nu vei ajunge să fii fericită cu locul în care ești.

Citește și:

Rac - Toate evenimentele cerești care au loc în aceste momente ne pregătesc pentru ceva și mai mare. Cu cât accepți mai ușor și mai repede cea ce se întâmplă, cu atât vei putea vedea viitorul în toată splendoarea lui.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.