Setari Cookie-uri

Pe 19 aprilie Soarele intră în zodia Taur. Renaștem din propria cenușă și devenim mai puternici ca niciodată

Acum este timpul să ne vindecăm de rănile trecutului și să întoarcem pagina

Leu - Încetinește și lucrează să schimbi lucrurile astfel încât trecutul să nu se mai repete. Încearcă să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care te fac fericită.

Fecioară - Este momentul să renunți la așteptări cu privire la viitor pentru că totul este incert. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra momentului prezent, singurul care există și, cel mai important, singurul care contează.

Balanță - Cu toții suntem în această situație și, cu cât înțelegi asta mai repede, cu atât vei accepta că nu stă în puterea ta să schimbi ceva. Învață, în schimb, să fii recunoscătoare pentru lucrurile mărunte și frumoase care te bucură acum.

Scorpion - Nu uita că totul se întâmplă cu un motiv. Fă un pas în spate și permite-i Universului să își joace cartea. Trăiește și alege fericirea clipă de clipă chiar dacă totul pare pe dos.

Citește și:

Săgetător - Învață din greșelile făcute și din lecțiile primite de la Univers până acum. Mergi mai departe cu viața ta, urmează-ți visurile și, bineînțeles, bucură-te de acest drum.

Capricorn - Este o perioadă dificilă, însă asta nu înseamnă că așa va fi de acum înainte intreaga ta viață. Încearcă să apreciezi lucrurile mărunte din viața ta, să fii recunoscătoare pentru fiecare moment frumos și să fii fericită cu ce ai.

Vărsător - Înconjoară-te de oamenii dragi ție; iubește, fii fericită, trăiește și bucură-te de viață. În aceste momente ai nevoie să îți spui clipă de clipă că totul va fi bine.

Pești - Nu mai trăi în trecut. Toate lucrurile care s-au întâmplat te-au ajutat să ajungi unde eșți acum. Va fi bine, trebuie doar să mai ai puțină răbdare.

Citește și:

foto main: StunningArt Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.