Setari Cookie-uri

Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în Taur. Întunericul se transformă în lumină

Luna Nouă se ridică pe cer mai luminoasă ca niciodată. Zorii ei ne aduc un nou început, iar noi trebuie să fim pregătiți să îl întâmpinăm cu brațele deschise. 

Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în zodia Taur. Această lună va străluci pe cerul întunecat, aducând cu ea noi speranțe, începuturi frumoase și schimbări neașteptate. Este timpul să reflectăm asupra vieții noastre și să ne reorientăm pentru a găsi fericirea pe care o căutăm de atât de mult timp. Noaptea întunecată prevestește un viitor luminos - însă totul depinde doar de noi, de alegerile noastre.

De ce avem nevoie? Este momentul să ne scufundăm adânc în noi pentru a găsi lumina.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Crede în tine și în intuiția ta. Inima ta știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Luptă pentru ceea ce îți dorești.

Taur - Luna Nouă vine să facă lumina în sufletul tău; nu îi închide ușa, ci accept-o. Te va ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi, să iei câteva decizii importante și să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care chiar contează.

Citește și:

Gemeni - Nu mai sta pe gânduri; dacă îți dorești cu adevărat ceva, acesta este momentul pentru a lupta pentru a îți împlini visurile. Ai curajul de a ieși din zona de confort.

Rac - Ferește-te de întuneric pentru că deține puteri pe care nimeni nu le cunoaște; te poate trimite într-o cădere fără sfârșit. Luptă pentru a vedea luminița de la capătul tunelului; luptă pentru a fi fericită.

Leu - Să nu uiți niciodată asta: cu cât este mai întunecat drumul pe care mergi cu atât sunt mai luminoase posibilitățile tale în viață. Aceasta este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Mergi mai departe, nu te da bătută.

Fecioară - Acceptă liniștea care te înconjoară, nu lupta cu ea; este aici pentru a te ajuta să te regăsești, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele, să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.