Setari Cookie-uri

Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în Taur. Întunericul se transformă în lumină

Luna Nouă se ridică pe cer mai luminoasă ca niciodată. Zorii ei ne aduc un nou început, iar noi trebuie să fim pregătiți să îl întâmpinăm cu brațele deschise. 

Balanță - Acum este momentul să îți descoperi cele mai îndrăznețe și puternice visuri. Profită de această perioadă pentru a îți da seama ce îți lipsește din viața ta.

Scorpion - Ridică-te de la pământ, caută în sufletul tău curajul de care ai nevoie și mergi mai departe. În scurt timp va răsări și soarele pe strada ta. Eșți mai puternică decât crezi.

Săgetător - Nu lupta cu întunericul. În momentul în care accepți umbrele din interiorul tău, acestea devin prietenii tăi adevărați și te ajută să devii neînfricată în toate aspectele vieții.

Capricorn - Toate problemele, toate grijile, tot întunericul, toate gândurile negative... toate acestea vor dispărea lăsând loc unei lumini puternice și încărcate cu energie pozitivă.

Citește și:

Vărsător - Împărtășește-ți energia cu Universul pentru că acum ia naștere viitorul tău. Trăiește liber, bucură-te de viață și ține cont că fericirea ta depinde doar de tine.

Pești - Nu te teme pentru că Luna are grijă de sufletul tău, ai încredere în ea. Însă învață să ai încredere și în tine. Viitorul pe care ți-l dorești este la un pas distanță de zona ta de confort.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.