Setari Cookie-uri

6 Alegeri pe care să le faci începând de azi pentru a avea o viață fericită

Când viața te pune la pământ, ridică-te și mergi mai departe... mai puternică și mai curajoasă ca niciodată. Iar atunci când te afli la o răscruce de drumuri și nu știi pe ce cărare să o apuci, mergi pe aceea care te va face fericită în viitor. 

Iată câteva alegeri pe care să le faci începând de astăzi pentru a avea o viață fericită:

1. Începând de astăzi alege-te pe tine...

Alege-te așa cum ești. Cu calități și defecte. Cu bune și cu rele. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Alege-te chiar dacă nimeni altcineva nu te alege.

2. Începând de astăzi alege să apreciezi ceea ce ai

O zi frumoasă începe cu gânduri frumoase. Când te trezești, stai pentru o secundă pentru a te gândi la ce privilegiu este să fii pur și simplu în viață și sănătoasă.

3. Începând de astăzi alege să crezi în visurile tale

Crede în tine. Crede în visurile tale. Ascultă-ți sufletul. Lasă-te condusă de intuiție. Recunoaște-ți punctele forte. Îndrăznește. Ieși din zona de confort și urmărește-ți viziunea.

Citește și:

4. Începând de astăzi alege să fii optimistă

Nu poți trăi o viață pozitivă cu o atitudine negativă. Viața este prea scurtă pentru a trăi înconjurată de gânduri și oameni toxici. Alege să fii optimistă, să zâmbești mai des, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de lucrurile mărunte.

5. Începând de astăzi alege să lași trecutul în spate

Este momentul să lași trecutul în spate; să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Cel mai mare pas în schimbarea lumii din jurul tău este să schimbi lumea din tine. Nu te mai concentra pe trecut, s-a întâmplat, a trecut. Nu te stresa prea tare nici asupra viitorului, nu șții ce îți rezervă astrele. Doar trăiește în prezent, concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla și bucură-te de viață cum poți mai bine.

Citește și:

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

6. Începând de astăzi alege să acorzi atenție oamenilor dragi

În aceste timpuri, mai mult ca oricând, rămâi în legătură cu prietenii apropiați și cu membrii familiei. Învață să păstrezi vie relația dintre voi - comunică cât mai mult cu persoanele la care ții, care te iubesc necondiționat și care ar face orice pentru a te vedea fericită. Trimite mesaje, sună, fă conferințe video din când în când. Încearcă să le fii alături pentru că sigur au nevoie de încurajare în momentele mai puțin zen.

foto main: Ivory27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.