Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 4-10 mai?

În această lună începe un nou capitol. Gata cu trecutul, gata cu durerea, gata cu toate lucrurile care s-au întâmplat și toată suferința pe care încă o simțim. 

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să te bucuri de micile lucruri

Învață să trăiești cu adevărat și să fii mai atentă la micile bucurii, la acele lucruri mărunte și banale pentru că ele sunt cele care, la finalul zilei, contează cu adevărat. Apreciază-le la adevărata lor valoare.

Taur - Ai nevoie de răbdare

Cultivă răbdarea în viața ta în special în aceste momente. Ai nevoie de răbdare cu oamenii din jurul tău. Ai nevoie de răbdare cu tine însăți. Ai nevoie de răbdare cu planurile și visurile tale. Nu te mai grăbi nicăieri.

Gemeni - Ai nevoie de liniște pentru suflet

În această săptămână este foarte important să cultivi liniștea în sufletul tău. Să încerci să elimini tot zgomotul și să faci loc pentru momente în care să fii doar tu cu tine, cu gândurile tale. Va fi mai greu la început, însă vei vedea ce beneficii frumoase va aduce acest exercițiu în viața ta.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să îți accepți emoțiile

Bune sau rele - așa cum sunt ele. Acceptă-le pentru că fac parte din tine. Învață să nu mai alergi prin viața șisă trăiești în prezent. Să fii recunoscătoare pentru fiecare moment în care ai zâmbetul pe buze și pentru toți oamenii care îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.