De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 4-10 mai?

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 4-10 mai?
Kudika
3 Mai 2020

În această lună începe un nou capitol. Gata cu trecutul, gata cu durerea, gata cu toate lucrurile care s-au întâmplat și toată suferința pe care încă o simțim. 

Leu - Ai nevoie să fii tu însăți

Renunță la acele măști pe care le porți pentru că îți este teamă să nu cumva să fii rănită. Învață să fii tu însăți în fața oamenilor dragi - să îți deschizi sufletul fără să îți fie teamă că vei putea fi rănită, să îți arăți vulnerabilitățile, să fii fericită, să fii sensibilă.

Fecioara - Ai nevoie să înveți să ai răbdare

Lucrurile nu se întâmplă cu viteza luminii, iar tu ar trebui să știi cel mai bine acest lucru. Învață să ai răbdare, să faci totul pas cu pas, să nu sari etape pentru că îți dorești neapărat să ajungi într-un anumit punct. Viața este mai mult despre călătoria în sine și mai puțin despre destinație.

Balanță - Ai nevoie să îți gestionezi mai bine timpul

În această săptămână trebuie să înveți cum să îți gestionezi timpul astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce trebuie pe plan profesional și, în același timp, să te poți bucura și de momente frumoase pe plan personal și sentimental. Totul depinde doar de tine.

Scorpion - Ai nevoie să te eliberezi de trecut

Nu mai trăi în trecut pentru că nu mai poți schimba nimic; în plus, îți faci doar rău întorcându-te de fiecare dată la acele amintiri dificile. Învață să închizi o dată pentru totdeauna ușa acelor capitole, să arunci cheia și să mergi mai departe cu viața ta.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri