Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 4-10 mai?

În această lună începe un nou capitol. Gata cu trecutul, gata cu durerea, gata cu toate lucrurile care s-au întâmplat și toată suferința pe care încă o simțim. 

Săgetător - Ai nevoie de mai multă iubire

Treci printr-o perioadă puțin mai dificilă din punct de vedere emoțional și ai nevoie să simți că ești iubită. Ai nevoie de căldura inimilor oamenilor din jurul tău. Ai nevoie de îmbrățișări, de zâmbete, de sprijin necondiționat.

Capricorn - Ai nevoie să înveți să ierți

Iartă pentru că doar așa vei reuși să îți eliberezi sufletul de toată durerea pe care încă o simte. Iartă chiar dacă persoana care te-a rănit nu merită asta. Iartă pentru tine, pentru liniștea ta și pentru a găsi puterea de a merge mai departe.

Vărsător - Ai nevoie de un sfat bun

Ești la o răscruce de drum și nu știi ce alegere să faci; îți este destul de dificil, motiv pentru care simți nevoia să ceri un sfat din partea unei persoane în care poți avea încredere și care știe mai bine decât tine ce poți face într-o asemenea situație.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să îți asculți intuiția

Este momentul să înveți să ai din nou încredere în tine; să îți asculți sufletul și să iei decizii în funcție de ce îți dictează inima. Chiar dacă oamenii din jurul tău te ajută, lasă-te ghidată de intuiție, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.