Setari Cookie-uri

7 mai 2020: Ultima Super Lună a anului 2020. Sfatul Universului pentru zodia ta pentru următoarea perioadă

Pe 7 mai pe cerul întunecat se va ridica ultima Super Lună a anului 2020. Aceasta va străluci mai puternic ca niciodată, permițându-ne să vedem bucuriile din viața noastră și să scăpăm de tot ce ne ține în spate și nu ne permite să fim fericiți cu adevărat.

Ciclul vieții este inevitabil. Drumul nostru continuă. Lucrurile care încep astăzi se vor încheia într-o zi. Iar finalul poate fi mai frumos că niciodată.

Citește mai mult: 7 mai: Ultima Super Lună a anului 2020. Ne descătușăm sufletele de închisoarea durerii și ne eliberăm de trecut

Iată care este sfatul Universului pentru tine pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec - Este momentul să te pui pe primul loc. Nimeni nu ajunge la final de viață și spune că și-ar fi dorit să muncească mai mult. Muncește din greu, însă acordă prioritate vieții tale, familiei tale, prietenilor tăi.

Taur - Poate că este greu în aceste momente, însă nu trebuie să te dai bătută. Mergi întotdeauna mai departe. Nu te împotmoli. Viața este mult mai mult decât problemele cu care te confrunți în aceste momente.

Citește și:

Gemeni - Nu te grăbi în decizii. Nu te concentra doar asupra momentelor dificile. Dacă te simți copleșită de viață, îndreaptă-ți atenția către soare și închide ochii. Respiră adânc, relaxează-te.

Rac - Închide ușa trecutului și nu o mai deschide niciodată. Iartă. Ai posibilitatea de a nu uita, este dreptul tău, însă iartă. Nu pentru cei care ți-au greșit, ci pentru liniștea sufletului tău.

Leu - Bucură-te de fiecare moment mărunt. Apreciază lucrurile mici și gratis. Prețuiește fiecare clipă. Viața seamănă cu o poveste. Ceea ce contează nu e lungimea ei, ci valoarea ei.

Fecioară - Nu te împotmoli în durere, mergi mai departe oricât de greu ți-ar fi. Vor exista mereu oameni care te vor răni, așa că trebuie să-ți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere și a doua oară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.