Setari Cookie-uri

7 mai 2020: Ultima Super Lună a anului 2020. Sfatul Universului pentru zodia ta pentru următoarea perioadă

Pe 7 mai pe cerul întunecat se va ridica ultima Super Lună a anului 2020. Aceasta va străluci mai puternic ca niciodată, permițându-ne să vedem bucuriile din viața noastră și să scăpăm de tot ce ne ține în spate și nu ne permite să fim fericiți cu adevărat.

Balanță - Ai încredere în tine. Privește partea bună a lucrurilor. Mâine este o nouă zi, o nouă șansă pentru a face ce îți place, pentru a trăi așa cum îți dorești. De îndată ce ți-ai înlocuit gândurile negative cu unele pozitive, vei începe să obții rezultate pozitive.

Scorpion - Continuă să fii așa cum ești. Iubește fără limite, iartă, ai grijă de oamenii din jurul tău și oferă afecțiune. Sufletul care nu cere nimic merită TOTUL.

Săgetător - Nu-ți pierde speranța, este și mâine o zi. Ai răbdare, drumul pe care mergi este mai lung decât crezi. Continuă să lupți pentru visurile tale și bucură-te de această călătorie numită viață.

Capricorn - Unde cauți fericirea când ea este în sufletul tău? Unde cauți iubirea când ea este în inima ta? A căuta fericirea și iubirea e că și cum ai vâna vântul sau ai încerca să prinzi o umbră.

Citește și:

Vărsător - Sub nicio formă, nu te lăsa pradă negativității – indiferent că este a ta sau a altora. Bucură-te de lucrurile mărunte, concentrează-te pe momentele frumoase din viața ta, numără-ți binecuvântările și alege să fii recunoscătoare pentru tot ce ai.

Pești - Este momentul să trăiești mai mult timp cu tine însăți. Să-ți asculți gândurile, să afli de ce ai nevoie pentru a fi fericită și, nu în cele din urmă, să lupți pentru a obține acele lucruri.

foto main: Greg Brave, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.