Setari Cookie-uri

Alege o imagine de mai jos și află ce îți va aduce luna mai

Privește pentru câteva secunde fotografiile de mai jos; nu te concentra prea mult asupra detaliilor și alege prima imagine de la care nu îți poți lua ochii. 

Dacă ai ales a treia imagine...

Luna mai îți va aduce puterea de a depăși trecutul o dată pentru totdeauna. În sfârșit, găsești în sufletul tău puterea de a închide ușa trecutului și de a arunca cheia astfel încât să îți iei adio de la acest capitol și să îți continui drumul, să te bucuri de prezent și să zâmbești gândindu-te la cât de frumos va fi viitorul tău. Iartă oamenii care ți-au greșit nu pentru că ar merita iertarea ta, ci pentru că sufletul tău merită să meargă mai departe.

Dacă ai ales a patra imagine...

Luna mai îți va aduce multe schimbări frumoase. În următoarea perioadă vei învăța lecții importante, vei descoperi lucruri interesante, vei cunoaște oameni noi și vei încerca să devii o versiune mai bună a ta. Ești într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru te bucură maxim pentru că îți dai seama că ieșind din zona de confort reușești să crești și să te bucuri de toate frumusețile pe care ti le poate oferi viața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.