Alege o imagine pentru a primi un mesaj important de la Univers care să îți fie ghid în luna mai

Alege o imagine pentru a primi un mesaj important de la Univers care să îți fie ghid în luna mai
Kudika
8 Mai 2020

Te invit la un nou test. Alege o imagine de mai jos și descoperă care este cel mai important mesaj pe care ți-l dă Universul pentru această lună.

1. Dacă ai ales prima imagine, mesajul Universului pentru tine este următorul: Ești puternică, independentă și ții în mâini frâiele vieții tale. Să nu uiți niciodată aceste lucruri.

Ești mai puternică decât crezi, poți depăși și această situație. Ai încredere în tine, mergi mai departe, luptă pentru ceea ce îți dorești și nu renunța până când nu îți împlinești visurile. Îndrăznește să crezi și să ieși din zona de confort și, cel mai important lucru, nu te lăsa ghidată de absolut nimeni în afară de sufletul tău; el știe de ce are nevoie pentru a fi cu adevărat fericit.

2. Dacă ai ales a doua imagine, mesajul Universului pentru tine este următorul: Luptă pentru iubire. Luptă cu toată ființa ta, cu tot sufletul tău, cu fiecare celulă a corpului tău.

Luna mai poate fi una ușor dificilă pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală; apar câteva schimbări neașteptate care îți dau peste cap planurile de viitor. Însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visurile tale, ci din contră - învață să îți deschizi sufletul și să vorbești deschis, fără perdea, despre ceea ce simți.

Învață să fii tu însăți și să oferi iubirea pe care ai vrea să o primești... și vei vedea cum lucrurile se vor schimba în bine. Nu renunța la dragoste.

3. Dacă ai ales a doua imagine, mesajul Universului pentru tine este următorul: Nu mai alerga în stânga și în dreapta după lucruri neimportante. Acestea nici nu vor mai conta peste ceva timp.

Îndrăznește să iei o pauză de la tot ce faci, să alungi zgomotul, stresul, problemele din viață ta și să încerci să privești în sufletul tău și să descoperi care sunt acele lucruri mărunte și simple care te pot face fericită; vei fi uimită de ce vei află. Vei înțelege că viața nu este despre destinație, ci despre întreaga călătorie.

Vei învăța să apreciezi fiecare moment, să te bucuri de fiecare clipă, să trăiești în prezent și să fii fericită și recunoscătoare pentru tot ce ai.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri