Setari Cookie-uri

7 Mantre care să te ajute să dai drumul la lucrurile pe care nu le poți controla

Viața este schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel și că acest sfârșit este, de fapt, un nou început. 

Când viața trebuie să fie într-un anumit mod pentru a o considera suficient de bună pentru noi, ne privăm de toate oportunitățile reale și prezente disponibile. Iar în momentul în care renunțăm la lucrurile care trebuie să fie într-un anumit mod, ne eliberăm mintea astfel încât să fie pregătită să facă față schimbărilor, provocărilor și haosului neașteptat al vieții în cel mai eficient mod posibil.

Beneficii:

Putem crea spațiu pentru acceptare, învățare și creștere.

Învățăm din greșelile noastre și din greșelile altora.

Vedem lumea dintr-un alt punct de vedere - mult mai imparțial.

Treptat, ne permitem să pășim cu o minte clară și concentrată.

Iată câteva mantre speciale pe care să le spui pentru a da drumul lucrurilor pe care nu le poți controla:

Citește și:

1. Viața este schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel și că acest sfârșit este, de fapt, un nou început.

2. Chiar dacă nu pot controla tot ceea ce se întâmplă, îmi pot controla atitudinea cu privire la ceea ce se întâmplă. Și făcând acest lucru reușesc să îmi stăpânesc treptat schimbările.

3. Fiecare situație dificilă a vieții poate fi o scuză pentru deznădejde sau o oportunitate de creștere, în funcție de ceea ce aleg să fac cu ea.

4. Efortul zilnic nu este irosit niciodată, chiar și atunci când duce la descurajarea rezultatelor. Căci întotdeauna mă fac mai puternică și mă ajută pe termen lung.

5. Dacă vreau să fiu eficientă, renunț la nevoia de a avea întotdeauna dreptate.

Citește și:

6. Când aud doar ceea ce doresc să aud, nu ascult cu adevărat. Ascult ce nu vreau să aud.

7. Învăț să am răbdare. Să învăț. Să experimentez. Întotdeauna există loc pentru o nouă perspectiva, un nou pas, o nouă posibilitate, un nou început.

foto main: folami, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.