Setari Cookie-uri

Cum să te ferești de energia negativă a oamenilor din jurul tău 

Rămâi pozitivă chiar și atunci când ești înconjurată de oameni toxici.

Practici simple care aduc pace în sufletul tău:

1. Observă sentimentele pe care le ai față de cealaltă persoană

Ori de câte ori simți că ești stresată și iritată de modul în care se comportă o altă persoană, încearcă să îți dai seama dacă mintea ta începe să creeze sentimente de furie și resentimente cu privire la aceasta. Dacă da, asta înseamnă că mai tot timpul ești concentrată exclusiv pe calitățile negative ale celeilalte persoane și, în cele din urmă, te transformă și pe tine în altcineva.

2. Interpretează comportamentul negativ mai puțin personal

Când simți că eșți bombardată de negativitate, fă un pas înapoi și spune-ți următoarele lucruri: "Această observație nu este cu adevărat despre mine, ci despre ea (sau despre lume în general)".

Citește și:

Amintește-ți că toți oamenii au probleme, se confruntă cu stres, cu momente dificile și situații încărcate de emoții și de multe ori din cauza acestora ajung să fie nepoliticoși și dificili. Nu este despre tine, ci despre ei.

3. Preia controlul pozitiv asupra conversațiilor negative

Este în regulă dacă vrei să schimbi subiectul, să vorbești despre ceva frumos, pozitiv, sau să te îndepărtezi de conversațiile în care există milă, dramă și multă emoție negativă. Nu trebuie nici să asculți și nici să fii de acord cu oamenii dificili când vine vorba despre situații mult prea toxice.

Poți spune "Încerc să mă concentrez pe lucruri pozitive. Putem vorbi despre ceva frumos?"

4. Imită comportamentul pe care vrei să îl ai

Alege să fii un exemplu nu doar pentru tine, ci și pentru oamenii din jurul tău. Ignoră negativitatea și concentrează-te pe compasiune. Iubește oamenii pentru ceea ce sunt; comunică și exprimă-te dintr-un loc de pace, încărcat cu iubire și cele mai bune intenții. Folosește-ți vocea pentru a vindeca suflete, a pune zâmbetul pe buze, a inspira, a încuraja și a răspândi tipul de comportament pe care vrei să îl vezi în ceilalți.

Citește și:

foto main: C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.