Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 25-31 mai?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie de iubire

În această săptămână ai nevoie să fii înțeleasă de partenerul de cuplu; să fii apreciată, iubită, răsfățată. Ai nevoie să simți că în sufletul lui crește în continuare cea mai frumoasă formă de iubire doar pentru tine.

Taur - Ai nevoie să te redescoperi

Profită de această săptămână pentru a îți îndrepta atenția asupra ta; învață să te redescoperi, să petreci timp cu tine, să te bucuri de fiecare clipă în care înveți ceva nou despre cine ești și ce îți dorești de la viață.

Gemeni - Ai nevoie să accepți greșelile celor din jurul tău

Nimeni nu este perfect; nici tu, nici persoana la care ții cel mai mult și nici persoana pe care o admiri enorm. Cu toții facem greșeli, este în natura umană. Învață să accepți aceste lucruri și alege să nu mai fii atât de dură nici cu tine și nici cu ceilalți.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să știi cine ești

Această perioadă este una foarte bună pentru a petrece timp cu tine însăți; descoperă-te, învață cine ești, ce te face fericită și ce îți pune zâmbetul pe buze. Încearcă să fii sinceră cu tine și să nu te mai lași condusă de nimeni.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.