Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 25-31 mai?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să fii tu însăți

Învață să renunți la toate măștile pe care le-ai creat de dragul de a mulțumi alte persoane. Este momentul să fii tu însăți, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Te vei simți incredibil.

Capricorn - Ai nevoie să lupți pentru tot ce îți dorești

Învață să ieși din zona de confort și să îți asumi riscuri; luptă pentru tot ce îți dorești, pentru a îți vedea împlinite cele mai frumoase visuri ale tale. Fă-ți planuri, pune-ți ideile în aplicare și nu te da bătută până când nu vei ajunge acolo unde vrei.

Vărsător - Ai nevoie să te iubești necondiționat

Nu permite nimănui să te pună la pământ; nu permite nimănui să îți spună că meriți mai mult decât știi tu că meriți. Nu permite nimănui să te facă să suferi. Tu ești cea mai importantă, așa că alege să te pui pe primul loc.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să crezi în tine

Visurile nu se vor întâmpla peste noapte; ai nevoie de mult curaj, de muncă și de determinare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Crede în tine și continuă-ți drumul, rezultatele se vor vedea mai repede decât crezi tu.

foto main: Tatiana Davidova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.