Setari Cookie-uri

Universul nu te poate ajuta dacă tu nu vrei să fii ajutată

Știu că doare. Știu că nu mai poți. Știu că îți simți sufletul sfâșiat și inima frântă. Dar vreau să știi că ești puternică. Că poți duce. Că te poți ridica de la pământ. Că poți merge mai departe. Că nu ești singură. Că Universul îți este alături și vrea să te ajute... trebuie doar să îi permiți asta. 

Nu îți mai face rău singură. Nu te mai tortura. Ești aici, ești în viață și asta este tot ce contează. Hai că poți!

Este responsabilitatea ta să îți dai seama că nici timpul, nici prezența unei alte persoane nu îți vor vindeca cu adevărat durerea. Tu ești singura care poate face asta. Doar tu te poți vindeca.

Singura modalitate de a îți vindeca sufletul este să continui să faci greșeli până când vei învăța din ele. Să accepți ce se întâmplă și să mergi mai departe. Să îți continui drumul în viață, să fii singură, să te accepți pentru ceea ce ești. Să înțelegi că s-a terminat și că este momentul să o iei pe altă cale.

Nu te vei vindeca niciodată dacă vei aștepta să se întoarcă. Nu te vei vindeca niciodată dacă vei continuă să îți pui întrebări cu privire la ce ai făcut greșit. Nu știi și nici nu vei știi niciodată. Nici el nu știe. Nu te mai tortura singură. Acceptă că s-a închis și acest capitol. Păstrează aproape de inima ta cele mai frumoase amintiri și deschide următorul capitol al cărții vieții tale. Drumul tău nu se termină aici. Nici vorbă... este unul presărat cu atât de multe lucruri frumoase, vei vedea... trebuie doar să ai răbdare.

Citește și:

Acceptă furtunile din viața ta pentru că sunt menite să rămână o perioadă mai lungă de timp. Scopul lor este să te învețe lecții importante, să te învețe să crezi în tine, să te pui pe primul loc, să te iubești necondiționat, să te redescoperi. Scopul lor este să te ghideze, să te schimbe, să te transforme și să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta.

Universul vrea să te ajute... însă trebuie să îi permiți. Poate că acum te simți blocată. Te simți copleșită. Nu știi ce mai funcționează pentru tine. Însă credința în Univers face minuni. Într-o zi, când te vei uita înapoi și îți vei aminti cât de frântă a fost inima ta, vei vedea că în aceste momente ai avut de câștigat... înțelepciune, încredere, iubire, maturitate.

Citește și:

foto main: sashamolly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.