Setari Cookie-uri

Timpul trece, viața nu te așteaptă

Cum să îți deschizi ochii și să te bucuri de viață începând chiar din acest moment.

Să nu uiți niciodată că fericirea nu este o destinație, ci o călătorie. Cum îți poți extinde propria percepție asupra realității astfel încât să accepți viața pe care o ai și să te bucuri din plin de ea?

1. Nu te mai învinovăți

Fiecare decizie pe care ai luat-o până cum te-a adus exact unde te afli în acest moment. Învață să renunți la mentalitatea de victimă și să preiei frâiele propriei vieți, să faci alegeri în conformitate cu calea ta cea mai înaltă.

2. Concentrează-te pe momentul prezent

Când îți pui energia în gânduri despre regretele din trecut sau în fricile viitoare, ajungi să aduci în viața ta anxietate sau chiar depresie. Când îți muți gândurile spre momentul prezent, îți accepți binecuvântările care se întâmplă chiar acum. Yoga și meditația sunt instrumente excelente pentru a învăța să trăiești în prezent.

Citește și:

3. Conectează-te cu natura

Natura vindecă, este atât de simplu. Ieși afară, pune-ți picioarele goale pe pământ, îmbrățișează un copac, plimbă-te, uită-te la cerul plin de nori, permite vântului să se joace în pletele tale. Învață din rutina naturii; soarele răsare și apune în fiecare zi, anotimpurile se schimbă. Aceste adevăruri îți pot reaminti de calendarul divin al Universului și te poate face să înțelegi că și tu faci parte din el.

4. Oferă iubire

Înconjoară-te de oameni frumoși, pozitivi, optimișți în jurul tău. Oferă-le timp din timpul tău și învață să îi iubești necondiționat și să îi accepți pentru ceea ce sunt fără a încerca să îi schimbi.

5. Trăiește cu un scop

Citește și:

Spune "Da" tuturor acelor lucruri care aduc bucurie și sens vieții tale. Încearcă să nu îți mai ocupi timpul doar pentru a fi ocupată, ci să faci fix ceea ce îți place, ce îți animeaza sufletul. Nu îți neglija visurile.

6. Stabilește o practică de recunoștință zilnică

Recunoștința este o alegere zilnică. Te poți concentra pe ceea ce îți lipsește sau poți alege să te concentrezi pe binecuvântările pe care ți le aduce viața. În fiecare seară, înainte de a merge la culcare, spune trei lucruri frumoase care ți s-au întâmplat astăzi și pentru care ești recunoscătoare.

foto main: CooiCo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.