Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 iunie ca să atragi fericirea?

Viețile noastre se încheie în momentul în care rămânem tăcuți cu privire la lucrurile care contează. Avem o voce, trebuie să o folosim. Avem un suflet, trebuie să îl ascultăm. Avem o inimă, trebuie să o facem fericită. 

Leu - Renunță la resentimente

Știu că este greu, însă trebuie să înveți să lași în trecut toate aceste emoții negative; în inima ta nu este loc pentru ură, durere, dispreț, dorință de răzbunare. Înlocuiește-le cu iubire - pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

Fecioară - Renunță la dorința de a face totul

Nu, nu le poți face pe toate. În schimb, poți cere ajutorul astfel încât lucrurile pe care ți le dorești să iasă așa cum visezi. Îndrăznește să accepți că nu ești singură; sunt atât de multe persoane care țin la ține și își doresc să te vadă fericită.

Balanță - Renunță la a spune "Da" tot timpul

Învață să te pui pe primul loc; să îți dai seama că tu ești cea mai importantă persoană. Nu trebuie să îi mulțumești pe toți. Învață să spui "Nu" atunci când inima ta simte asta și vei vedea că îți vei lua o povară de pe suflet.

Citește și:

Scorpion - Renunță la teama de a ieși din zona de confort

Știu că îți este dificil, însă acesta este singurul lucru pe care îl poți face pentru a crește, a te dezvolta, a evolua. Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești și învață să ai încredere în tine; mergi după visurile tale.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.