La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 iunie ca să atragi fericirea?

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 iunie ca să atragi fericirea?

Viețile noastre se încheie în momentul în care rămânem tăcuți cu privire la lucrurile care contează. Avem o voce, trebuie să o folosim. Avem un suflet, trebuie să îl ascultăm. Avem o inimă, trebuie să o facem fericită. 

Săgetător - Renunță la frica de singurătate

Învață să fii singură; să te bucuri de timpul petrecut împreună, să îți asculți sufletul și să îți înțelegi inima. Este momentul să fii doar tu cu tine, profită de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni niciodată cu ea.

Capricorn - Renunță la a te pune pe plan secund

Trebuie să înțelegi că este foarte important să te pui pe primul loc; să ai grijă de sufletul tău, să îți înțelegi stările și să faci tot posibilul pentru a te face fericită. Renunta la a te mai pune pe plan secund.

Vărsător - Renunță la comoditate

Se anunță câteva schimbări importante pe plan profesional, așa că este timpul să îți iei inima în dinți și să profiți de oportunitățile apărute. Renunță la comoditate deoarece te așteaptă o perioadă extrem de frumoasă din toate punctele de vedere.

Pești - Renunță la încăpățânare

În această perioadă ești destul de încăpățânată și faci doar ceea ce îți dorești; ei bine, trebuie să înțelegi că sunt și alte persoane care depind de tine și care pot fi rănite din cauza orgoliului tău. Învață să fii mai empatică și să asculți ce au de spus și ceilalți.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri