Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 iunie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec - Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă faptul că faci greșeli; de fapt, toată lumea face greșeli. Tocmai aceasta este frumusețea vieții - nimeni nu este perfect și cu toții învățăm din lecțiile de viață care vin la pachet cu aceste greșeli. Intră în jocul Universului.

Taur - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nu, nu vei putea controla niciodată tot ce se întâmplă în viața ta și nici tot ce simți. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți controla și mergi mai departe cu viața ta. Te așteaptă o perioadă minunată, crede-mă.

Gemeni - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

De ce îți faci griji pentru ziua de mâine când nici măcar nu știi ce îți va aduce și când ziua de astăzi ar putea fi minunată? Acum este viața ta, acum se pot întâmpla multe. Profită de acest moment și bucură-te de prezent.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la incertitudini

Ești pe un drum nou și este foarte important să îl accepți așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Renunta la incertitudini și continuă-ți această călătorie; pune-ți destinul în mâinile Universului.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.