Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 iunie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Leu - Renunță la încăpățânare

Nu toată lumea trebuie să fac ce îți dorești tu; nu uita că nu poți controla destinul altor persoane. Lasă garda jos și concentrează-te doar asupra vieții tale, asupra propriei persoane. De ce ai nevoie pentru a fi fericită?

Fecioara - Renunță la trecut

Știu că este greu, știu că doare, știu că ai multe întrebări la care încă nu ai răspunsuri - însă este posibil să nu le primești niciodată. De aceea este foarte important să închizi o dată pentru totdeauna ușa trecutului și să mergi mai departe cu viața ta.

Balanță - Renunță la teama de a ieși din zona de confort

În această săptămână se pot întâmpla lucruri cu adevărat incredibile; întrebarea mea pentru tine este următoarea: lași garda jos și îi permiți Universului să își joace cartea? Ieși din zona de confort și vei vedea cât de frumoasă poate fi viața.

Citește și:

Scorpion - Renunță la nefericire

Tu singură aduci nefericire în viața ta concentrându-te asupra lucrurilor urâte, dificile, grele și punând deoparte, într-un colțișor îndepărtat, aproape uitat, tot ce contează cu adevărat. Alege să fii fericită începând chiar din acest moment.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.