Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 iunie ca să atragi fericirea?

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Săgetător - Renunță la oamenii toxici

Știu, doare, este dificil să faci asta, însă crede-mă că este necesar. Nu ai nevoie de persoane toxice care să îți distrugă viața și să îți inunde sufletul de energie negativă, pesimism, drama, depresie și anxietate. Eliberează-te și alege să ai mai multă grijă de tine.

Capricorn - Renunță la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în sufletul tău. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Vărsător - Renunță la visurile imposibile

Știu, cu toții avem acele visuri incredibile care nu ne permit să trăim cu adevărat, care ne țin ocupați și nu ne lasă să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Îndreaptă-ți atenția, în schimb, asupra visurilor cu adevărat frumoase, care chiar pot aduce fericire și liniște în viața ta.

Citește și:

Pești - Renunță la așteptările mult prea mari de la oamenii din jur

Trebuie să înveți să faci compromisuri în relațiile pe care le ai nu doar cu partenerul de cuplu, ci și cu membrii familiei, prietenii, colegii de la locul de muncă. Permite-le să fie așa cum își doresc și renunță la așteptările uriașe pe care le ai de la ei.

foto main: Tatiana Davidova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.