Setari Cookie-uri

Furtună de energii puternice în Univers. 6 Planete în retrograd până la finalul lunii iunie

Luna iunie se încheie mai intens ca niciodată - avem 6 planete în mișcare retrogradă care vor aduce cu ele un val de energii puternice ce vor afecta zodiile diferit. 

Jupiter, Mercur, Neptun, Pluto, Saturn și Venus sunt toate în mișcare retrogradă. Această perioadă trebuie folosită pentru a privi în trecut; este un timp pentru revizuirea deciziilor, pentru retrăirea amintirilor și acceptarea greșelilor.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele săptămâni:

Berbec - Ai grijă în fața cui îți deschizi sufletul

Nu contează cine te-a rănit, contează cine te-a făcut să zâmbeșți din nou. Încearcă să fii foarte atentă la oamenii care sunt în viața ta și să îți deschizi sufletul doar în fața celor care te iubesc și îți sunt alături necondiționat.

Taur - Este momentul să înveți să fii egoistă

Pentru prea mult timp nu ai făcut nimic altceva decât să trăiești pentru alții; acum este timpul să fii egoistă și să trăiești și pentru tine. Să te pui pe primul loc, să îți asculți sufletul și să îți faci inima fericită. Nu uita că tu contezi cel mai mult.

Citește și:

Gemeni - Pune-ți întrebările potrivite

Această perioadă este una dificilă și foarte încărcată emoțional pentru tine; ești într-un proces important de redescoperire. Faci tot posibilul să nu mai trăiești pe pilot automat și să încerci să te regăsești, să fii în conexiune directă cu sufletul tău.

Rac - Ai grijă de sufletul tău

Este foarte important să încerci să te concentrezi asupra ta și doar atât; să fii egoistă și să îți asculți sufletul pentru a lua deciziile potrivite pentru tine. Nu te grăbi cu acest proces, este unul care te va transformă emoțional și îți va schimba viața radical.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.