Setari Cookie-uri

Furtună de energii puternice în Univers. 6 Planete în retrograd până la finalul lunii iunie

Luna iunie se încheie mai intens ca niciodată - avem 6 planete în mișcare retrogradă care vor aduce cu ele un val de energii puternice ce vor afecta zodiile diferit. 

Săgetător - Închide ușa trecutului pentru totdeauna

Îți faci singură rău întorcându-te în trecut; acela este un capitol deja închis, nu trebuie să mai revii asupra lui nici măcar cu gândul pentru că nu îți permiți să evoluezi, să te bucuri de clipa prezentă, să trăiești cu adevărat.

Capricorn - Trăiește pentru astăzi

Învață să îți numeri binecuvântările, să fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești și să găsești bucurie în lucrurile mărunte care ți se întâmplă chiar acum. Nu îți mai face griji cu privire la viitor, nu știi ce se va întâmpla cu el.

Vărsător - Gândește-te la tot ce ai trăit până acum

Dacă vrei să îți dai seama de cât de mult ai evoluat, ia-ți puțin timp liber și întoarce-te în trecut; gândește-te la tot ce ai trăit până acum, la luptele duse, lecțiile învățate, la bătăliile câștigate, la cât de mult ți s-a schimbat punctul de vedere și la cât de puternică ești acum.

Citește și:

Pești - Crede în tine, ești pe drumul cel bun

Poate că pare să fie o perioadă dificilă și încărcată pentru tine, însă crede-mă că acum ai posibilitatea de a crește și de a te dezvolta mai mult ca niciodată. Ai încredere în tine și mergi mai departe, ești pe drumul cel bun; în scurt timp vei vedea și rezultatele muncii tale.

foto main: Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.