Setari Cookie-uri

Mesaje divine pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru luna iulie 2020

Vrei să ai o zi mai bună? Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți avea chiar o lună minunată? Tot ce trebuie să faci este să rostești mantra potrivită zodiei tale de câteva ori în fiecare dimineață și vei vedea cum totul va începe să se schimbe în bine în viață ta.

Berbec - În inima mea există doar iubire, bucurie, fericire. Mă eliberez de toate sentimentele negative, de durere, de suferință, de tristețe și aleg să zâmbesc.

Taur - Învăț să fiu o prioritate pentru mine. Învăț să mă respect, să am grijă de mine și să devin cea mai bună prietenă a mea. Eu contez. Sufletul meu contează. Mă aleg zi de zi, clipă de clipă.

Gemeni - Privesc în jur și învăț să fiu recunoscătoare pentru momentul prezent. Învăț să fiu recunoscătoare pentru sănătatea mea, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru casa mea. Nimic nu va dura o veșnicie.

Rac - Mă simt binecuvântată și ocrotită. Sufletul meu este împăcat. Universul mă protejează și este alături de mine la fiecare pas.

Leu - Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Citește și:

Fecioară - Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.