Setari Cookie-uri

Mesaje divine pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru luna iulie 2020

Vrei să ai o zi mai bună? Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți avea chiar o lună minunată? Tot ce trebuie să faci este să rostești mantra potrivită zodiei tale de câteva ori în fiecare dimineață și vei vedea cum totul va începe să se schimbe în bine în viață ta.

Balanță - Pot fi singura persoană care crede în mine, însă este suficient. Nu renunț la mine și nu voi renunța niciodată.

Scorpion - Fiecare zi este un nou început. O tratez că atare. Nu mă mai gândesc la ce ar fi putut fi și încep să privesc la ce ar putea fi.

Săgetător - Nu îmi mai fac griji cu privire la viitor. Cea mai bună strategie pentru a trăi este să mă bucur de prezent. Trăiesc aici și acum pentru că aici și acum se întâmplă viața mea.

Capricorn - Am încredere în Dumnezeu că poate drumul meu nu este perfect, dar este exact de ce am nevoie că să cresc.

Vărsător - Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Citește și:

Pești - Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

foto main: Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.