Setari Cookie-uri

Eclipsa de Lună Plină în Capricorn de pe 5 iulie aduce cu ea pace, armonie și fericire

Pe 5 iulie avem nu doar eclipsă de lună, ci și lună plină în zodia Capricorn, o perioadă magică, încărcată de stări frumoase, de emoții pozitive, de armonie și de fericire și de care ar fi bine să profităm. 

Suntem foarte deschiși

În următoarele zile suntem concentrați asupra relației pe care o avem cu oamenii din jurul nostru - de la relațiile de cuplu, la cele de familie, de prietenie sau chiar de muncă. Obiectivele noastre este să încercăm să facem pace cu oamenii cu care avem conflicte, să vorbim deschis, să ne învățăm lecțiile și să încercăm să mergem mai departe cu viața noastră.

Datorită aspectului pozitiv dintre Uranus și Neptun, suntem pregățiți să întreținem conversații interesante. Suntem mai confortabili să spunem ce avem pe suflet în fața celor dragi, dar și să ieșim din zona de confort și chiar să ne facem noi prieteni.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Este momentul să spui ce ai pe suflet. Să fii sinceră nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine însăți. În cazul în care simți nevoia să iei o decizie importantă, acesta este cel mai bun moment.

Citește și:

Taur - Vindecă-ți sufletul de toată durerea pe care o simte. Vindecă-ți inima de toată suferința care există în ea. Tu ești puternică, învață să mergi mai departe cu viața ta; în curând va răsări și curcubeul pe strada ta.

Gemeni - Acum ai ocazia de a avea acea discuție sinceră și serioasă cu partenerul de cuplu cu privire la planurile voastre de viitor. Încearcă să spui ce ai pe suflet și să afli dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Rac - Ajungi să regreți o decizie luată mult prea repede și încerci să cauți soluții și variante pentru a da timpul în spate și a rezolva situația în care te afli. Este foarte important să fii sinceră și să vorbești deschis cu oamenii din jurul tău.

Leu - Acceptă ceea ce se întâmplă și mergi mai departe; amintește-ți că nu poți schimba o persoană dacă aceasta nu vrea să se schimbe. Tot ce poți face, în schimb, este să o iubești pentru ceea ce este.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.