Setari Cookie-uri

Eclipsa de Lună Plină în Capricorn de pe 5 iulie aduce cu ea pace, armonie și fericire

Pe 5 iulie avem nu doar eclipsă de lună, ci și lună plină în zodia Capricorn, o perioadă magică, încărcată de stări frumoase, de emoții pozitive, de armonie și de fericire și de care ar fi bine să profităm. 

Fecioară - Nu îți fie teamă să faci schimbările pe care tu le consideri necesare astfel încât să fii fericită. Este momentul să te pui pe primul loc și să alegi cu sufletul. Îndrăznește să fii fericită.

Balanță - Trebuie să lași în trecut toată suferința pe care o simte sufletul tău. Încearcă să te eliberezi de sentimentele dificile care îți îngreunează inima și să mergi mai departe cu multă încredere în tine.

Scorpion - Îndrăznește să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să spui ce te deranjează. Nimeni nu știe ce se află în sufletul tău dacă tu nu alegi să spui ceea ce simți. Vorbește deschis, fără perdea.

Săgetător - Este momentul potrivit pentru a ieși din zona de confort și a îți urma visurile. Crede în tine, crede în planurile pe care le ai și luptă pentru ceea ce îți dorești. Nu te da bătută până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești.

Citește și:

Capricorn - Trebuie să iei o pauză de la tot ce faci și să te mai concentrezi și pe tine. Nu te neglija, încearcă să te pui pe primul loc și să faci o prioritate din relația pe care o ai cu tine însăți.

Vărsător - Relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău se poate îmbunătăți considerabil dacă alegi să fii sinceră și să spui tot ce ai pe suflet. Nu-ți fie teamă, cei care te iubesc te vor accepta pentru ceea ce ești.

Pești - Lasă orgoliul deoparte și îndrăznește să lași garda jos în ceea ce privește relația sentimentală. Ajută-ți partenerul de cuplu, alege să fii alături de el necondiționat și să îl susții în momentele dificile. Într-o relație trebuie să faci compromisuri, nu uita niciodată asta.

foto main: CHAINFOTO24, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.