Setari Cookie-uri

4 Lecții spirituale pe care le învățăm de la pisici

O pisică ia în grijă nu doar stăpânul ei, ci întreaga familie cu care locuiește, casa și împrejurimile în care se aventurează.

Știați că pisica este protectoare de spirite rele și că zona în care ea trăiește este binecuvântată cu aură pozitivă?

Avem atât de multe lecții incredibile de învățat de la pisici. Iată care sunt cele mai importante:

1. Somnul este foarte important pentru minte, trup și suflet

Pisicile par să aibă un simț incredibil al Tao-ului, alternând între somnul profund și multă activitate fizică. Dormind aproape 15 ore pe zi, pisicile știu când au nevoie de odihnă și, indiferent de locul în care se află sau de ceea ce fac, ele reușesc să își găsească un locșor confortabil pentru a trage un pui de somn. De asemenea, le place foarte mult să își întindă corpul - sunt adevărate experte când vine vorba de această activitate.

Citește și:

În schimb, noi oamenii suntem întotdeauna pe fugă - alergăm dintr-o parte în altă, încercăm să jonglăm cu o mie de taskuri și ne stresăm din orice problemă. Timp de noi și de odihnă aproape că nu mai avem.

Sfatul nostru: de fiecare dată când te ridici de pe scaun sau schimbi poziția, întinde-ți brațele cât mai sus despărțind degetele. Iar, când timpul îți permite, dormi pentru 15 minute la orele prânzului. Te vei simți incredibil.

lectii spirituale de la pisici

2. Păsările sunt partenere incredibile pentru ședințele de meditație

Pentru pisici păsările nu sunt doar o delicatesă, ci și prieteni pentru meditație. Știați că felinele adoră obiectele care se mișcă pentru că sunt mai ușor de văzut pentru ele? De aceea iubesc să se joace cu laserul și toate bețele cu pene colorate în vârf pe care le cumpărăm pentru ele.

Citește și:

De încercat: fă-ți un loc zen, confortabil, lângă o fereastră și privește cerul și păsările care zboară libere în văzduh. Rămâi liniștită concentrându-te doar asupra mișcării din jurul tău. Privește zborul păsărilor, lăsând astfel gândurile tale să plece și ele.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.