Setari Cookie-uri

4 Lecții spirituale pe care le învățăm de la pisici

O pisică ia în grijă nu doar stăpânul ei, ci întreaga familie cu care locuiește, casa și împrejurimile în care se aventurează.

3. SPA zi de zi

Nu există pisica care să nu se spele de cel puțin 15 ori pe zi. Ia acest exemplu de la ele - este foarte important să avem grijă de noi. Poți face băi fierbinți, cu uleiuri esențiale, sare efervescentă, lumânări parfumate și muzică ambientală. O altă variantă ar fi să pui într-un bol mai adânc apă, petale de flori aromate, felii de portocală și uleiuri și când ajungi seara acasă să bagi picioarele în bol și să te relaxezi pentru câteva minute.

4. Torsul este magic

Pisicile torc non stop în funcție de situație - uneori vor să arate mulțumire, alteori să solicite atenție, să calmeze durerea sau să favorizeze vindecarea. Studiile au arătat că torsul pisicii poate ajuta la regenerarea țesuturilor și îmbunătăți sănătatea oaselor. Vindecarea prin ajutorul vibrațiilor nu se limitează la lumea felinelor; practic, tot ce se află pe această planetă vibrează fie că îl putem vedea sau auzi.

Citește și:

Sfatul nostru: dacă nu ai o pisică care să te ajute să meditezi, dă play unei melodii relaxante de pe Youtube sau găsește un playlist relaxant pe Spotify (poate fi ceva cu sunete ale naturii sau un instrument ce îți aduce liniște), închide ușor ochii și scufundă-te în linia melodică.

sursa imagini main si interior: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.