Setari Cookie-uri

8 Semne că nu ești greu de iubit, ci că doar ești cu persoana nepotrivită 

Îmi pare rău că o persoană pe care ai iubit-o din tot sufletul te-a făcut să crezi că ești greu de iubit.

Atunci când ești într-o relație cu o persoană care nu este potrivită pentru tine, ajungi să te întrebi dacă problema este la tine - dacă tu ești greu de iubit. Te gândești că poate ceri prea multe, că poate ești prea sinceră, prea vulnerabilă, prea atentă, prea dornică de iubire. Adevărul este, însă, altul - tu ești ușor de iubit... numai că ești cu persoana nepotrivită.

Iată câteva semne importante care îți spun că nu ești greu de iubit... ci că ești cu persoana nepotrivită:

1. Nu ai nicio problemă în a îți asuma greșelile

Nu îți este greu să îți ceri scuze atunci greșești și să recunoști că nu ai acționat cum trebuia. Nimeni nu este perfect și știi bine acest lucru. De aceea, în momentul în care îți dai seama că ai făcut ceva greșit, îți anunți partenerul și încerci să te revanșezi pentru acest moment.

Citește și:

2. Simți că tu dai tot ce poți, iar partenerul de cuplu se bucură de tot ce primește

El nu pare să depună prea multe eforturi în relația de cuplu pentru că tu ești cea care oferă întotdeauna - atenție, iubire, confort, empatie. Tu pui totul pe tavă și, culmea, nu aștepți nimic în schimb - însă el nu face prea multe pentru relația voastră.

3. Simți că partenerul tău nu te apreciază așa cum ai merita

Simți că nu este acolo atunci când ai nevoie, că nu se laudă cu tine, că nu se bucură atunci când ai parte de un moment frumos în viață. Mai mult, uneori chiar ai impresia că sunteți într-o competiție și că el este gelos pe succesul și bătăliile câștigate de tine.

4. Partenerul de cuplu te face să te simți vinovată atunci când face prea multe pentru tine

Citește și:

Se așteaptă să îi mulțumești de nenumărate ori atunci când depune eforturi în relația voastră - chiar și atunci când este vorba despre fapte mărunte pe care orice persoană cu adevărat îndrăgostită ar trebui să le facă. Uneori simți că face toate aceste lucruri pentru a fi lăudat de tine și nu pentru că și-ar dori cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.