Setari Cookie-uri

8 Semne că nu ești greu de iubit, ci că doar ești cu persoana nepotrivită 

Îmi pare rău că o persoană pe care ai iubit-o din tot sufletul te-a făcut să crezi că ești greu de iubit.

5. Atunci când apare o problemă, tu ești cea vinovată... de fiecare dată

"Din cauza ta se întâmplă asta". Ți se pare cunoscut acest reproș? De câte ori nu ți-a spus că tu ești vinovată pentru ce se întâmplă?

6. I-ai spus ce te deranjează de nenumărate ori, însă se pare că el nu vrea să facă compromisuri

Într-o relație compromisurile sunt extrem de importante. Partenerul tău este conștient de ceea ce face și de cum te simți, însă nu vrea să schimbe nimic pentru voi. Practic, el nu își dorește să depună eforturi pentru relația și iubirea voastră.

7. Refuză să înțeleagă punctul tău de vedere

Este foarte încăpățânat și nu este de acord cu tine în nicio privință. O persoană care te iubește cu adevărat își face timp să te asculte, să te înțeleagă și să îți accepte emoțiile și punctul de vedere. Poate că gândește diferit de tine, însă asta nu înseamnă că nu își dorește să afle și părerea ta. Până la urmă toți suntem diferiți, este și normal să avem păreri diferite.

Citește și:

8. Are planuri diferite cu privire la viitor

Pentru el viitorul este foarte bine trasat, planurile sunt deja făcute și îi este aproape imposibil să le schimbe pentru tine. O persoană care te iubește cu adevărat te include în planurile sale și, cel mai important, uneori chiar alege să le facă alături de tine... pentru că într-o relație sunt două persoane, nu una singură.

foto main: Divine Studios, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.