Setari Cookie-uri

Cum recunoști un vampir energetic? 16 Semne clare

Nu ești obligată să îți pierzi timpul oferind din energia ta unei persoane care nu oferă nimic bun la schimb. Nu trebuie să te mulțumești cu o companie nepotrivită. Învață să îți protejezi sufletul. Învață să renunți la oamenii pe care nu îi dorești în viața ta. Ai voie să faci asta. 

Cu toții cunoaștem un vampir energetic. Vampirii energetici sunt acele persoane în preajma cărora te simți scursă de energie, fără vlagă, fără poftă de viață.

Vampirii energetici sunt persoane negativiste, toxice și destul de dificile. Este important să învățăm să păstrăm distanța și să nu le mai permitem să ne stoarcă de energie.

De multe ori pierdem atât de mult timp prețios în compania unor oameni care nu merită și care nu fac nimic altceva decât să profite de noi. Problema este că nici măcar nu ne place să fim în preajma lor însă, din politețe, alegem să nu spunem nimic și continuăm să ne vedem și să îi păstrăm în viața noastră.

Trebuie să ne punem pe primul loc, să avem mai multă grijă de noi și să alegem cu mare atenție cu cine ne petrecem momentele frumoase ale vieții.

Citește și:

Nu ești obligată să îți pierzi timpul oferind din energia ta unei persoane care nu oferă nimic bun la schimb. Nu trebuie să te mulțumești cu o companie nepotrivită.

Învață să îți protejezi sufletul. Învață să renunți la oamenii pe care nu îi dorești în viața ta. Ai voie să faci asta.

Cum recunoști un vampir energetic? Iată 16 semne clare:

1. Se enervează pentru lucruri mărunte și simți că niciodată nu are răbdare atunci când este în preajma ta.

2. Își petrece timpul vorbind despre alți oameni, barfind și arătând cu degetul în loc să se concentreze pe lucrurile cu adevărat frumoase.

3. În loc să accepte cine ești, are anumite așteptări de la ține și de la cine ar trebui să fii pentru el.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.