Setari Cookie-uri

7 Mantre pentru zilele în care îți pierzi motivația și speranța

Accept ce se întâmplă, nu mai lupt cu morile de vânt. Așa este viața acum. Învăț din ea și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ci ceea ce fac de acum înainte. 

Să ai sufletul împăcat nu înseamnă să fii într-un loc unde nu există zgomot, probleme, necazuri sau realități grele cu care să lupți - să ai sufletul împăcat înseamnă să fii în mijlocul tuturor acestor lucruri și să rămâi liniștită, calmă și puternică astfel încât să poți merge mai departe și să depășești această situație.

Avem o provocare (și un exercițiu foarte bun) pentru tine - în fiecare dimineață sau/și seară alege una dintre mantrele de mai jos și apoi stai liniștită timp de două minute și repet-o în liniște, în mintea ta. Poți face asta timp de o lună și vei vedea cum se va face schimbarea treptată a modului în care te ocupi de o problemă sau accepți anumite viraje și momente grele ale vieții.

Citește și:

1. Nu presupun că sunt blocată în locul în care mă aflu acum. Viața se schimbă în fiecare secundă și eu mă schimb o dată cu viața.

2. Accept ce se întâmplă, nu mai lupt cu morile de vânt. Așa este viața acum. Învăț din ea și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ci ceea ce fac de acum înainte.

3. Folosesc durerea, frustrarea și toate sentimentele neplăcute pentru a mă motiva mai degrabă decât să mă enervez. Eu controlez modul în care privesc viața.

4. Cel mai eficient mod de a mă îndepărta de ceea ce nu doresc este să mă orientez puțin câte puțin spre ceva ce îmi doresc.

5. Efortul nu este niciodată irosit - nici măcar atunci când duce la rezultate dezamăgitoare. Datorită lui sunt mai puternică și mai experimentată.

Citește și:

6. Nu îmi cobor standardele, însă îmi amintesc că fiecare are dreptul de a își trăi viața așa cum își doresc. Nu încerc să schimb pe nimeni.

7. Pe măsură ce timpul trece, voi învăț să îmi prețuiesc mai bine timpul, relațiile frumoase, muncă și liniștea sufletească.

foto main: CooiCo, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.