Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 27 iulie - 2 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de timp

Faci câteva schimbări în viața personală și îți dorești să vezi rezultate cât mai repede cu putință; însă tu știi că lucrurile nu funcționează așa. Permite-i timpului să își joace cartea și să aranjeze totul așa cum trebuie să fie. Mai ai puțin, învață să ai răbdare.

Fecioară - Ai nevoie de curaj

Ești mai puternică decât crezi. Învață să găsești curajul în sufletul tău și să lupți cu toată forța pentru tot ce îți dorești. Este o perioadă ușor incertă, însă în momentul în care vei vedea rezultatele muncii tale, îți vei da seama că ești pe drumul cel bun.

Balanță - Ai nevoie de iubire

În această săptămână treci printr-o perioadă puțin mai dificilă și ai nevoie să fii înconjurată de oameni dragi, să simți iubire și să fii susținută. În cazul în care vrei sfaturi bune, mergi și discuta cu oameni mai în vârstă.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să te pui pe primul loc

Înainte de a pune alte persoane pe primul loc, învață să te pui pe tine. Lupta pentru fericirea ta și nu pentru fericirea altora. Fă ce simți că trebuie și nu te mai lăsa condusă de nimeni. Viața ta se va schimba radical.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.