Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 27 iulie - 2 august?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să înveți să crezi în tine

Nu te da bătută, ești acolo unde trebuie să fii. Universul este de partea ta și te ajută să îți împlinești toate visurile. Învață să crezi din nou în tine, să nu te dai bătută și să lupți pentru ceea ce îți dorești. În scurt timp lucrurile se vor schimba incredibil de mult.

Capricorn - Ai nevoie de răbdare

Această perioadă este una ușor dificilă pentru tine... însă nu este imposibil de trecut. Încearcă să te inzestrezi cu multă răbdare și, între timp, să găsești câte ceva frumos în fiecare zi. Este greu, însă vei trece și peste asta și soarele va răsări din nou pe strada ta.

Vărsător - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Trebuie să fii sinceră cu tine pentru că dacă nu faci asta vei ajunge să trăiești viața altor oameni; învață să fii în conexiune cu tine însăți, să îți asculți gândurile și să îți urmezi visurile. Să iei decizii bazate pe ce îți spune inima și nu pe ce spun oamenii din jurul rău.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să te iubești necondiționat

Nu trebuie să fii atât de dură cu tine; învață să te apreciezi, să te respecți, să fii mândră de toate bătăliile pe care le-ai câștigat și de lecțiile pe care le-ai învățat pentru că tot ce ai făcut până acum te-a ajutat să ajungi în locul în care ești acum.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.