Setari Cookie-uri

Strânge toate supărările din sufletul tău şi transformă-le în buchete de flori

Strânge toate supărările din sufletul tău și transformă-le în buchete de flori, de iuvbire. Apoi dăruiește dragoste și împrăștie zâmbete oriunde te-ai afla.

Poate că pentru tine aceasta a fost o perioadă extrem de dificilă.

Poate că ești unul dintre oamenii care se simt pierduți în timp... care nu mai știu încotro să o apuce. Care simt că nu mai există niciun progres în viața lor și se simte blocați.

Toată lumea pare să își cunoască drumul în viață, să aibă planuri de viitor, să meargă mai departe... iar tu ești în acest loc încărcat de durere, de tristețe, de suferință.

Încerci cu toată puterea rămasă să ridici picioarele grele pentru a face pași mărunți, puțin câte puțin, pentru că nimeni nu vrea să fie lăsat în spate, nimeni nu vrea să renunțe și să se dea bătut. Vrei să lupți, să demonstrezi că poți mai mult, să arăți tuturor că aceasta este doar o perioadă dificilă. Vrei să rămâi pe linia de plutire și să poți trece cu bine peste furtuna care te-a pus la pământ.

Citește și:

Crede-mă, va fi mai bine. Mult mai bine. Trebuie doar să mai ai puțină răbdare. Universul are grijă de tine și nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce. Acum încearcă să îți arate cât de puternică poți fi - te ajută să îți dai seama că ești incredibilă, că poți mult mai multe decât credeai și că nu te dai bătută atât de ușor.

Ești o luptătoare!

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.