Setari Cookie-uri

Strânge toate supărările din sufletul tău şi transformă-le în buchete de flori

Strânge toate supărările din sufletul tău și transformă-le în buchete de flori, de iuvbire. Apoi dăruiește dragoste și împrăștie zâmbete oriunde te-ai afla.

Sper ca gândurile de a renunța să îți părăsească mintea. Sper că vei găsi ceva pentru care merită să trăiești și sper din tot sufletul să nu renunți niciodată la tine. Lasă în urmă tot ce s-a întâmplat; învață-ți lecțiile, acceptă trecutul și greșelile făcute și mergi mai departe cu viața ta. Spune-ți că ești puternică, spune-ti că poți trece peste această perioadă, spune-ti că meriți să fii fericită.

Sper să lași în urmă tot ce îți distruge liniștea sufletească. Sper să îți amintești cine ai fost înainte ca tristețea să pună stăpânire pe tine, înainte ca durerea să ajungă la inima ta și să se cuibărească acolo. Sper să îți amintești cine ai fost înainte să începi să deghizezi suferința în fericire falsă.

Citește și:

Ești curajoasă, poți trece și peste asta.

Sper ca în loc să te pierzi să găsești în cele din urmă ceea ce îți lipsește și să te bucuri de toate lucrurile care te fac să te simți liberă.

Sper să nu mai depinzi de nimeni altcineva în afară de tine. Sper să ai încredere în tine, să îți spui că poți trece peste orice și, cel mai important, că meriți să fii fericită.

Nu uita, acesta este doar un scurt capitol al poveștii tale, urmează altul mult mai frumos, mai fericit. Folosește această perioadă pentru a te vindeca și, cu speranță, începe să scrii o nouă pagină în cartea vieții tale.

foto main: bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.