Setari Cookie-uri

Luna Plină în Vărsător de pe 3 august atinge apogeul energiei cosmice. Provocări și aliniamente intense pentru sufletele noastre

Pregătiți-vă pentru un nou val de energii intense. Pe 3 august avem Lună Plină în Vărsător care vine cu o energie neegalată pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

În noaptea 3-4 august vom avea pe cer o Lună Plină în zodia Vărsător care va străluci puternic și va aduce cu ea un val de energii incredibile. Acest moment reprezintă sfârșitul unui ciclu și, de asemenea, acumularea de energii pentru deschiderea Porții Leului de pe 8 august. Astrele ne sfătuiesc să profităm la maxim de aceste momente deoarece ne vor ajuta să ne extindem, să ne dezvoltăm emoțional, să ne rezolvăm problemele interioare și să găsim liniștea pe care o căutăm de atât de mult timp.

Schimbări bruște în viața noastră

Următoarea perioadă pare să fie una destul de interesantă pentru majoritatea zodiilor; Universul ne scoate din zona de confort și ne pune în fața unor situații noi, diferite de tot ce am trăit până acum.

Este foarte important să încercăm să avem încredere în noi și, chiar dacă ascultăm sfaturile pe care le primim de la oamenii din jurul nostru, să luăm decizii lăsându-ne conduși de intuiție - noi știm cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți.

Citește și:

Este posibil ca la un moment dat să simțim o lipsă de încredere și să ne pierdem simțul direcției - însă trebuie să avem răbdare, să nu ne grăbim deloc, din contră - să facem un pas în spate, să analizăm cu mare atenție fiecare aspect, fiecare detaliu și să mergem mai departe cu mult curaj. Noi deținem frâiele vieții noastre.

Suntem atenți la stările noastre

Luna Plină din Vărsător ne ajută să fim mai atenți la relația pe care o avem cu noi înșine. În această perioadă putem învăța la ce trebuie să lucrăm cel mai mult. Universul ne va arăta punctele noastre slabe pe care trebuie să punem accentul.

Energia se poate simți haotică, uneori copleșitoare, însă dacă nu rămânem prinși în această situație și continuăm să mergem pe drumul nostru, vom reuși să vedem luminița de la capătul tunelului și să ne dăm seama cât de util este întregul proces pentru viitorul nostru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.