Setari Cookie-uri

Luna Plină în Vărsător de pe 3 august atinge apogeul energiei cosmice. Provocări și aliniamente intense pentru sufletele noastre

Pregătiți-vă pentru un nou val de energii intense. Pe 3 august avem Lună Plină în Vărsător care vine cu o energie neegalată pentru a ne învață câteva lecții importante pe care până acum le-am tot evitat. 

Avem ocazia să scăpăm de temerile noastre - vom înțelege care sunt gândurile și ideile care ne țin în spate și care ne fac rău. Nu trebuie să ne împotrivim schimbării, ci să o acceptăm cu sufletul deschis. În viață uneori este bine să te lași în voia destinului, să nu mai încerci să controlezi totul. Nu știi ce se va întâmpla peste un an, peste o lună, peste o săptămână sau chiar peste o zi.

Este momentul să ne trezim sufletele

August este o lună perfectă pentru regăsirea spirituală. Suntem înconjurați de noi vibrații extrem de intense care ne ajută să ajungem pe un nou tărâm. Uranus va agita puțin lucrurile în jurul nostru astfel încât să înțelegem perspective diferite, să dăm drumul la tot ce s-a întâmplat și să ne concentrăm doar asupra momentului prezent.

Citește și:

În această etapă avem ocazia să ne redescoperim, să învățăm, să privim lumea cu alți ochi și să înțelegem lucruri noi astfel încât să fim într-o conexiune specială cu noi înșine, cu Universul și cu divinitatea. Putem experimenta viața la o frecvență mult mai mare.

Astrele ne sfătuiesc să ne deschidem inimile pentru a fi pregătiți să primim toate schimbările care urmează. Să ne calmăm mintea și să cerem înțelepciune și cunoaștere.

Dacă lucrurile devin prea agitate, să nu uităm să avem încredere în puterea divină.

foto main: PopTika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.