Setari Cookie-uri

Luna Plină în Vărsător ne scoate din blocajul emoțional în care ne aflăm. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

În noaptea de 3 spre 4 august am avut pe cer o Lună Plină în zodia Vărsător care a strălucit puternic și a adus cu ea un val de energii incredibile ce ne vor însoți câteva zile bune. 

Acest moment reprezintă sfârșitul unui ciclu și, de asemenea, acumularea de energii pentru deschiderea Porții Leului de pe 8 august. Astrele ne sfătuiesc să profităm la maxim de aceste momente deoarece ne vor ajută să ne extindem, să ne dezvoltăm emoțional, să ne rezolvăm problemele interioare și să găsim liniștea pe care o căutăm de atât de mult timp.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Oricât de mult ai încerca, nu vei fi niciodată suficient de bună pentru anumiți oameni. Și asta este în regulă - pentru că acei oameni nu au ce să caute în viața ta. Dar să nu uiți niciodată că întotdeauna ești totul pentru oamenii care te iubesc cu adevărat, iar asta contează cel mai mult.

Taur - Bucură-te de viață... așa cum este ea... cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Distruge barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale și învață să iubești. Învață să fii din nou vulnerabilă, învață să trăiești cu adevărat.

Citește și:

Gemeni - Începe să te bucuri de lucrurile mărunte pentru că ele sunt cele care contează cu adevărat. Cel mai simplu mod prin care înveți să apreciezi ceea ce ai este să realizezi cât de repede le poți pierde. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai.

Rac - Nu mai privi în trecut. Acum se întâmplă viața ta. Dacă vrei să schimbi ceva, acesta este momentul potrivit. Drumul pe care îl ai în față este mai important decât cel pe care l-ai lăsat în urmă.

Leu - Poate că această perioadă este una dificilă, însă asta nu înseamnă că întreaga ta viață va fi dificilă. Găsește puterea de a merge mai departe, eșți pe drumul cel bun. Învață să ai mereu un zâmbet ascuns în inimă.

Fecioară - Trăiește acum... pentru că acum este viața ta. Dă șansa fiecărei zile să fie o zi frumoasă, să îți aducă zâmbete și fericire. Chiar dacă uneori este greu și simți că nu mai poți... găsește puterea de a merge mai departe și de a te bucura de fiecare clipă specială.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.