Setari Cookie-uri

Luna Plină în Vărsător ne scoate din blocajul emoțional în care ne aflăm. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

În noaptea de 3 spre 4 august am avut pe cer o Lună Plină în zodia Vărsător care a strălucit puternic și a adus cu ea un val de energii incredibile ce ne vor însoți câteva zile bune. 

Balanță - Să nu te schimbi niciodată pentru nimeni - doar pentru tine și asta dacă îți dorești și simți cu adevărat. Oamenii care te vor în viața lor nu vor încerca niciodată să te schimbe; ei te vor accepta pentru ceea ce ești și te vor iubi necondiționat, cu bune și cu rele.

Scorpion - Învață să te bucuri de viață așa cum este. Nu mai aștepta ziua de mâine pentru a zâmbi, pentru a fi fericită. Singurul motiv pentru care vieții tale pare să îi lipsească ceva este acela că nu ești prezentă cu adevărat.

Săgetător - Învață să fii selectivă în ceea ce privește oamenii pe care îi aduci aproape de tine. Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu oameni care nu merită atenția și iubirea ta.

Capricorn - Ai încredere că totul va fi bine. Ai încredere în tine. Ai încredere că și de data aceasta vei reuși să treci peste. Ai încredere că Universul te-a adus acolo unde trebuie să fii.

Citește și:

Vărsător - Nu mai lua decizii ascultând oamenii din jurul tău. În schimb, ascultă-ți gândurile, intuiția, inima. Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi cu adevărat fericit.

Pești - Învață să fii mai selectivă cu oamenii pe care îi lași să intre în viața ta. Poți fi rănită foarte ușor și cu greu vei reuși să te mai vindeci. Nu-ți descoperi gândurile tuturor, ci doar acelora care îți pot face sufletul să zâmbească.

foto main: Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.